Wil je een mooiere, jongere huid krijgen en meer zelfvertrouwen?

Kiest u voor een schoonheidsspecialist, dan verwacht u wél resultaten. U bent bij ons aan het juiste adres! Hier leest u voorbeelden van resultaten van behandelingen bij Huid in Vorm. Over de filosofie die hieraan ten grondslag ligt en hoe dit, in samenwerking met u, leidt tot het gewenste resultaat.

Huid in Vorm kan u helpen het volgende te bereiken

Een mooiere en jongere huid te krijgen, zónder fillers. Als u wél een jongere huid wenst, maar injectables misschien een stap te ver vindt. U wilt namelijk wél zichzelf blijven, maar dan wat jonger! Daarnaast kan een goed verzorgd uiterlijk bijdragen aan een groter gevoel van zelfvertrouwen en welbevinden. En zo de sleutel zijn tot meer levensgeluk en succes.

Een eind te maken aan ongewenste haargroei. Waarschijnlijk heeft u al van alles geprobeerd om van die haren af te komen. Scheren, harsen. epileren, misschien zelfs IPL... Tot nu toe heeft dit blijkbaar nog niet geleid tot het gewenste resultaat, anders las u dit stukje niet. Wij kunnen dit probleem wél voor u oplossen! Voor ontharing in het gezicht is een vergoeding van uw zorgverzekeraar mogelijk. Uiteraard zijn wij erkend als ontharingsexperts.

Een probleemhuid te bestrijden, met minder ontstekingen. Als u een vorm van acne heeft, bent u waarschijnlijk veel drukker met uw huid in de weer dan iemand die dat níet heeft. Aan uw toewijding ligt het dus zeker niet dat u nog niet van acne verlost bent! Wij kunnen u helpen om de acne beter onder controle te krijgen. Niet alleen uw verzorging, ook uw voedingspatroon en bijv. stressniveau wordt hierin betrokken. Onze totaalaanpak geeft vaak een (veel) beter resultaat! Erkend voor acnebehandeling, een vergoeding van (een deel van) de behandeling door uw zorgverzekeraar is mogelijk. 


Onze kernwaarden

Wij zijn overtuigd van de kracht van de 'Beauty Triangle'.
Dat is de perfecte mix van Inside Out Beauty, Outside In Beauty en Zen Beauty. De Beauty Triangle staat voor onze totaalaanpak. Dit kan bestaan uit behandelingen, voedingsadviezen, voedingssupplementen, verzorging thuis en voldoende tijd nemen om te ontspanning. Dit vraagt om een actieve medewerking van u als klant. Deze totaalaanpak zorgt voor de beste resultaten.

Wij geloven in recht-door-zee.
Dat betekent dat wij het u eerlijk vertellen als wij verwachten dat u weinig baat van onze behandelingen en adviezen zult hebben. Of dat wij niet het resultaat kunnen bereiken dat u voor ogen heeft. Soms is dat jammer. Maar wij gaan alleen voor een win-win situatie!

Wij geloven dat alleen het allerbeste goed genoeg voor u is.
Dit vindt u bij ons in álles terug. In de kwaliteit van onze huidspecialisten, elk met hun eigen specialisme. in de wijze waarop wij met u communiceren. In het kopje koffie of thee dat wij u aanbieden. In onze keuze voor kwaliteitsproducten. In de meest geavanceerde apparatuur, voor de allerbeste resultaten. In onze ruime behandelcabines, als u geniet van een weldadige massage op onze comfortabele, verwarmde wellnessbanken... 

Wij zijn er van overtuigd dat kennis macht is.
Daarom wordt het team heel regelmatig bijgeschoold en regelmatig getoetst. U heeft als consument veel kennis, die blijven wij natuurlijk een paar stappen voor. U kunt er zeker van zijn dat u altijd volgens de laatste inzichten en met de nieuwste, maar uiteraard veilige methodes wordt behandeld. 

Wat maakt ons uniek

Finalist Beauty Award 2012
Het is al gezegd: wij vinden alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom heeft eigenaresse Janine van Rossum in 2012 honderden kandidaten achter zich gelaten in de drie voorrondes voor een Beauty Award, om precies te zijn de titel 'Beste Schoonheidsspecialist van Nederland'. Uiteindelijk heeft zij het tot finalist gebracht. Dit is maar voor heel weinig huidspecialisten weggelegd, alleen voor de allerbesten!


Tijdens uitreiking Beauty Award 2012, Janine wordt geïnterviewd door Robert ten Brink

Al onze huidspecialisten hebben passie voor een bepaalde vakrichting. 

Dat betekent dat u altijd wordt behandeld en geadviseerd door een huidspecialist die helemaal thuis is in het specialisme dat u nodig heeft. Datgene waar je passie voor hebt, kun je vaak het allerbeste. Dat laten wij in uw voordeel werken. Dat merkt u en dat voelt u!

Innovatie is bij ons géén loze kreet.
Ons team wordt gedreven door de de gezamenlijke hang naar topkwaliteit én goede resultaten. Onze huidspecialisten blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En eigenaresse Janine van Rossum investeert daar ook daadwerkelijk in. Alleen als het goede resultaten biedt en 100% veilig is uiteraard.

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Ga verder naar 'Onze Oplossingen'

Onze oplossingen >>

Onze vestigingen

Huid in Vorm IJburg
Jaap Speyerstraat 2
1087 MK AMSTERDAM

Maandag gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag    9.30 - 17.30 uur 
Donderdag :   9.30 - 17.30 uur 
Vrijdag :   9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten