Oplossingen voor een jongere huid

U krijgt een natuurlijke totaalaanpak. Dus niet alleen rimpels óf verslapping óf vlekjes óf couperose. Maar een totaal beter huidbeeld komt tevoorschijn. Een natuurlijke make-over! Binnen een vooraf bepaald persoonlijk behandeltraject behaalt u meetbare resultaten. U blijft zichzelf, maar dan jonger. Natuurlijk krijgt u een prijsopgave vooraf. Dat betekent: geen financiële verrassingen achteraf!

Naar Biologische Huidverjonging >>

Een einde aan (over)beharing. Gegarandeerd!

Onze ontharingsexperts (beiden meer dan 10 jaar ervaring) geven u een persoonlijk advies. Maar bieden u ook intensieve begeleiding in de eerste, moeilijke fase. Bijvoorbeeld als u stopt met gezichtsontharing met de pincet. Voor gezichtsontharing is vaak vergoeding via uw aanvullende zorgverzekeraar mogelijk. Maar ook voor ontharing van bijv. rug of benen bent u aan het juiste adres. Met onze ruim 10 jaar ervaring, gekoppeld aan de allerbeste apparatuur, durven wij u in bepaalde gevallen zelfs resultaat te garanderen! Vraag naar onze voorwaarden.

Naar Definitief Ontharen >>

Totaalaanpak van uw probleemhuid

Een nauwkeurige huidmeting met de Mac Huidscan geeft de werkelijke oorzaken van uw probleemhuid weer. Door onze aanpak van buiten én van binnen, komt een gave huid ook voor u binnen handbereik! Afhankelijk van uw voorgeschiedenis, stelt de huidspecialist een persoonlijk behandeltraject voor. Voor acnebehandeling kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding via uw aanvullende zorgverzekering. Voedings- en leefstijladviezen maken onlosmakelijk deel uit van het behandelplan.

Naar Aanpak Probleemhuid >>
 

Onze vestigingen

Huid in Vorm IJburg
Jaap Speyerstraat 2
1087 MK AMSTERDAM

Maandag gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag    9.30 - 17.30 uur 
Donderdag :   9.30 - 17.30 uur 
Vrijdag :   9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten