Elke dag jonger worden in plaats van ouder?

Doel van biologische huidverjonging

Het doel is helder: uw huid een aantal jaren terugzetten in de tijd. Zónder dat daar fillers of een plastisch chirurg aan te pas komen. U ondergaat krachtige behandelingen, die passen bij uw huidconditie en wensen. Afhankelijk van uw beschikbare tijd en budget, kunnen we daarbij een keuze maken uit een scala aan mogelijkheden die het totaalconcept van Pascaud biedt:

  • BioSkinJetting en Smoothing - de natuurlijke wijze om rimpels te verminderen, zonder fillers;
  • Peelings - in diverse sterktes, krachtige middelen tegen zonschade, pigmentvlekken en om de huidstructuur zichtbaar te verbeteren;
  • Mesotherapie - met miniprikjes wordt de levende huidlaag van nodige huideigen stoffen voorzien, die het in de loop der jaren steeds minder aanwezig zijn. Dit zorgt voor een betere spankracht van de huid, een mooiere huidstructuur, minder lijntjes én een frissere gelaatskleur;
  • Pascaud QuatroLite - een geavanceerde vorm van LED-licht, waarmee werkstoffen dieper in de huid terecht komen en ook de halshuid wordt verstevigd;
  • PascaudLite - 100% veilige én krachtige softlaser therapie. Zorgt in kuurverband voor zichtbare lifting en versteviging van de huid, bijv. oogzone, kaaklijn of het gehele gezicht
  • Universal Contour Wrap en Lipocell / Detox - diverse bodybehandelingen, die er voor zorgen dat de huid strakker wordt en centimeters verliest, ook op plaatsen waar dit normaal lastig is. Ook een effectieve combinatiebehandeling ter bestrijding van cellulite
  • Ons paradepaardje: Venus Freeze - dé oplossing bij alle tekenen van huidveroudering. Kan voor het gezicht en het hele lichaam worden ingezet. Ook effectief bij de bestrijding van celullite. Uiteraarden als één van de eersten bij Huid in Vorm!
                    


Over de resultaten die u kunt verwachten

De intensieve gezichtsbehandelingen kunnen een zichtbare, significante verjonging van de huid gevevn. Minder plekjes en vlekjes, gladder, steviger, minder rimpels en gelift.  Resultaten die ook ú met het Pascaudconcept kunt behalen!
Veel van onze klanten zijn zo tevreden over de behandelingen, dat ze deze al jarenlang ondergaan en er voor terugkomen. Of zij behouden de resultaten van een kuur bijvoorbeeld met onderhoudsbehandelingen.

Voor het lichaam geldt: centimeterverlies én verlies van vetcellen op plaatsen waar dit normaal gesproken moeilijk of niet mogelijk is. Ook cellulite kan worden aangepakt met een totaalbehandeling.

Hoe werkt het Pascaudconcept precies?

Als u voor het eerst bij ons komt, houdt de huidspecialist een uitgebreid intakegesprek met u, gevolgd door de Mac Huidscan. Met dit geavanceerde apparaat meet de huidspecialist allerlei huidfuncties. Hierna wordt in overleg met u de inhoud van de behandeling bepaald. Deze behandeling kan elke (combinatie)behandeling uit het Pascaud concept zijn, behalve Mesotherapie of de Pascaud Experience Treatment (uitsluitend in Amsterdam te boeken).

Ná uw behandeling krijgt u een persoonlijk advies voor vervolgbehandeling en het zelf in topconditie brengen van uw huid.
Een uitgebreide Huidscan met de Mac Vision

Na de kennismakingsbehandeling krijgt u een persoonlijk behandelplan aangeboden. Voor een regelmatige behandeling of voor een intensiever traject, net wat uw wensen zijn. Er is veel mogelijk. Natuurlijk houdt de huidspecialist rekening met uw persoonlijke wensen en budget. Zónder daarbij het gewenste resultaat uit het oog te verliezen! Eerlijkheid voor alles, al kan dat soms een beetje pijn doen. Als wij iets níet kunnen bereiken, zullen wij u dat eerlijk zeggen en u eventueel doorverwijzen.

In de vestiging Baarn wordt eveneens gewerkt met het complete concept van !QMS Medicosmetics. Heel geschikt voor u wanneer u weinig tijd heeft voor behandelingen. En thuis meer tijd en aandacht aan uw huid kunt en wilt besteden. Uiteraard maken wij samen met ú de keuze welk concept het beste bij uw wensen en lifestyle past!

U heeft niets te verliezen... uw huid wel! Waarom langer wachten?

De tijd is voor geen enkele huid in het voordeel. Zonschade is helaas een voortschrijdend onderhuids proces en rimpels worden in de loop der tijd dieper.  Tijd is wél in het voordeel voor een huid die door de huidspecialisten van Huid in Vorm wordt behandeld! Maak kennis met een andere manier van behandelen, die in niets lijkt op wat u misschien al kent. Als u daar tevreden over bent, was u waarschijnlijk niet zo ver gekomen met het lezen op deze pagina...

Geef uw huid een kans (weer) mooier en jonger te worden! Een Mac Huidscan én een resultaatgerichte behandeling met persoonlijk advies boekt u tijdelijk voor maar € 87,- in plaats van € 124,-!

Online Kennismakingsbehandeling inplannen >> 

Onze vestigingen

Huid in Vorm IJburg
Jaap Speyerstraat 2
1087 MK AMSTERDAM

Maandag gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag    9.30 - 17.30 uur 
Donderdag :   9.30 - 17.30 uur 
Vrijdag :   9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten