Definitief Ontharen - waarom deze titel niet klopt...

Doel van definitief ontharen

Het doel van definitief ontharen is helder: nooit meer hoeven scheren, waxen, epileren of wat-voor-onthaarmethode-dan-ook. De ontharingsexperts van Huid in Vorm zijn liever eerlijk, ook al kan dat pijn doen: 

100% haarvrij worden is onmogelijk

Dat misverstand helpen we maar meteen uit de wereld. Wél is er bij de keuze voor de juiste methode, tijd, geld en geduld, een permanente haarreductie mogelijk tot maximaal 90%. Dit kan, ook voor u, al een enorm verschil maken in bijvoorbeeld:
 • meer zelfvertrouwen (geen 'hee, je prikt,' te horen krijgen of 'kijk even in de spiegel, want...')
 • tijdwinst (weet u hoeveel tijd u verliest met bijvoorbeeld regelmatig of soms zelfs obsessief epileren van het gezicht...?)
 • huid zonder plekjes en vlekjes (herhaaldelijk epileren en ingroeiende haren met ontstoken haarzakjes, zorgen voor een onrustig huidbeeld);
 • gemoedsrust (de vraag 'zullen we vandaag naar het strand gaan,' u acuut het zweet op het voorhoofd bezorgt want u moet zich nog ontharen...)
Het doel is daarom: u binnen de wetenschappelijk onderbouwde mogelijkheden die er op dit moment zijn, zo efficiënt en effectief mogelijk uw haarprobleem te bestrijden. En gelukkig hebben we daarvoor de allerbeste methodes en heel veel ervaring en know-how in huis!


Afspraak maken Gratis Intake >>

Resultaten van permanente haarreductie

Hier komen de 4 hierboven genoemde voordelen weer samen: meer zelfvertrouwen, tijdwinst, een huid zonder plekjes en vlekjes en gemoedsrust. Eén van uw ontharingsexperts zélf heeft last van (over)beharing. Zij weet dus wat het is om haren te hebben op plaatsen waar je ze niet wilt. Dat is ook één van de redenen geweest om zich diepgaand in deze materie te verdiepen. En daarvoor de meest effectieve methodes in huis te halen!

'Het probleem kun je voor vrijwel iedereen heel goed te handelen maken,' aldus Janine.
Inderdaad, helemaal weg zijn de haren niet, maar wel zo veel minder dat je er niet meer aan hoeft te denken.
En er weinig aan te hoeven doen, wat veel tijd oplevert. Tijd die u beter kunt besteden dan aan ontharen!

Hoe werkt permanente haarreductie precies?

Twee soorten permanente ontharingsmethodes hebben wij tot onze beschikking:
 • ontharen met de MedArt diodelaser
 • elektrisch ontharen (Blendmethode en eventueel 'snelle' Diathermie)
Eerst krijgt u een vrijblijvend en gratis intakegesprek. De ontharingsexpert zal u een bepaalde behandeling of een combinatie van behandelingen voorstellen. Uiteindelijk volgt een proefbehandeling of proefshot voor een klein gebied of een aantal haren met de voor uw haargroei meest geschikte methode. Natuurlijk krijgt u een vrijblijvende prijsopgave voor het vervolgtraject.

Gaat het om ontharing in het gelaat (voor vrouwen), dan komt u waarschijnlijk in aanmerking voor een vergoeding via uw aanvullende zorgverzekering. De ontharingsexpert bekijkt samen met u of u  zo'n vergoeding daadwerkelijk kunt ontvangen en wijst u daarin de weg. Zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft!


Ontharen met MedArt Diodelaser, vraag naar onze resultaatgarantie!

De gouden standaard op het gebied van permanente haarreductie. Wetenschappelijk aangetoond de meest effectieve (en snelle) manier om duurzaam te ontharen. De diodelaser werkt op 1 specifieke golflengte en doet niets anders dan het pigment in uw haren opzoeken en ultrakort verwarmen, net als de omliggende kiemcellen, waaruit steeds nieuwe haren kunnen groeien. 

Voor ontharen met de diodelaser geldt:
 • uitermate geschikt voor grote oppervlakken (denk aan bijv. benen, bikinilijn, maar ook gezicht);
 • werkt heel snel (45 minuten voor een paar onderbenen) en geeft snelle resultaten mits de haren voldoende pigment bevatten en donkerder zijn dan de omliggende huid. Hoe groter het contrast, hoe beter de resultaten;
 • uitermate veilig, mits door een ervaren ontharingsdeskundige toegepast.
Bent u al eens elders onthaard met bijvoorbeeld IPL, VPL of een andere methode? En bent u niet tevreden over het resultaat? U bent niet de eerste en zeker niet de enige! Kom dan zeker langs om te ervaren welk verschil wij kunnen maken in resultaten! Het verplicht u tot niets, maar u weet dan wat er wél werkt en vooral: waarom.

Wij staan voor de kwaliteit van onze uiterst geavanceerde apparatuur en weten uit jarenlange ervaring dat dit werkt. Daarom is In bepaalde gevallen garantie op de behandelingen mogelijk. Vraag naar onze voorwaarden bij uw intakegesprek.Afspraak maken Gratis Intake >>

Elektrisch ontharen, wanneer de diodelaser niet (meer) werkt

In bepaalde gevallen kan ontharen met de diodelaser niet, of is dit niet effectief genoeg. Hierbij kunt u denken aan:
 • blond, grijs of rood haar;
 • in de zomerperiode; op een zongebruinde huid laseren wij niet, maar wij ontharen wél!
 • heel dunne haren of donsharen;
 • voor restbeharing na behandeling met de diodelaser.
Dan zetten de ontharingsexperts het 'ouderwetse' elektrisch ontharen in. Wat is ouderwets, met een heel modern computergestuurd apparaat! Bij elektrisch ontharen komt het vooral aan op ervaring, kennis en kunde van de ontharingsexpert. Dan hoeft elektrisch ontharen niet per definitie pijnlijk te zijn. Wij zoeken naar de manier van behandelen die het beste bij ú past. Huid in Vorm wordt iedere 3 jaar getoetst op kwaliteit van de behandeling, kennis en vakmanschap  door branchevereniging ANBOS.Bent u benieuwd naar wat in uw geval de beste oplossing is voor uw haarprobleem? Wilt u volgend jaar zorgeloos de zomer in?Waar wacht u nog op!  Maak hieronder meteen een afspraak voor een intakegesprek.

Afspraak maken Gratis Intake >>Onze vestigingen

Huid in Vorm IJburg
Jaap Speyerstraat 2
1087 MK AMSTERDAM

Maandag gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag    9.30 - 17.30 uur 
Donderdag :   9.30 - 17.30 uur 
Vrijdag :   9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten